ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

"ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ"!

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όσους ασχολούνται με τα κοινά στην πόλη μας, η ανάρτηση - εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας - στο blog του Πάνου Ηλιακόπουλου, η οποία ξεκάθαρα καλεί τον Κώστα Λογοθέτη να παραιτηθεί από τη θέση του Δημάρχου!

Τονίζεται ότι ο Πάνος Ηλιακόπουλος ήταν συνεργαζόμενο μέλος του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά" του Κ. Λογοθέτη, φρόντισε όμως έγκαιρα να διαχωρίσει τη θέση του, μόλις αντιλήφθηκε την πορεία στην οποία οδηγείται ο Δήμος μας.

Χαρακτηριστικά, ο Π. Ηλιακόπουλος αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"Η πρόταση του loutraki-press για παραίτηση του Κώστα Λογοθέτη δεν είναι ουρανοκατέβατη, αλλά ούτε έχει εξαχθεί και αβασάνιστα. Πρόκειται για προϊόν ώριμης σκέψης, θεωρώντας ως δεδομένο που οδηγείται η σημερινή τοπική πολιτική κατάσταση.
Το loutraki-press πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του ο Κώστας Λογοθέτης είχε διαγνώσει το ναυάγιο που ήδη έχει ξεκινήσει."

"Αυτά τα πράγματα για τους μη μυημένους δεν είναι ευδιάκριτα, με αποτέλεσμα τα στελέχη του συνδυασμού του, να αδυνατούν να τα αντιληφθούν με την τακτική που κινείται ο Κώστας Λογοθέτης."

"Στελέχη του συνδυασμού του, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αντιληφθεί πλέον ότι το καράβι μπάζει από παντού."

"Το φρόνιμο για τον ίδιο είναι να αναλογισθεί τα προαναφερόμενα, να τον βοηθήσουν και οι οικείοι του και να λάβει σφίγγοντας τα δόντια τη μεγάλη απόφαση, αποχωρώντας από την πολιτική τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά."

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ