ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Ο επιχειρηματίας Ν. Γριμάνης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού PROMED, που δραστηριοποιείται και στο Λουτράκι, έκανε πρόταση συγχώνευσης του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ Άργους, στο οποίο είναι πρόεδρος, με το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, το οποίο, ως γνωστόν, από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Ώρα των σπορ" τόνισε αρχικά: «Είμαστε Ενωσίτες. Πονάμε την ομάδα. Στενοχωριόμαστε για αυτό που συμβαίνει.

Οι πόρτες της ΑΕΚ Άργους είναι όμως ανοιχτές. Η διαβάθμιση του μπάσκετ της Μάνας ΑΕΚ στη Β’ Εθνική ίσως αποδειχθεί λυτρωτική.

Εμείς είμαστε διαθέσιμοι, πάντως, αν υπάρχει μία υγιής κατάσταση και εφόσον βεβαίως παραμείνουμε στην Α2 κατηγορία να συνεργαστούμε».

- Μιλάτε για συγχώνευση; Για να μη φοβόμαστε τις λέξεις…

«Δεν φοβάμαι τις λέξεις. Το λέω ευθέως. Για συγχώνευση μιλάω. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην εξελιχθεί αυτή η καλή συγκυρία για την μπασκετική ΑΕΚ σε αυτό που λέμε «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Έπειτα από μια καταστροφή μπορεί να προκύψει κάτι καλό».

- Σε ό,τι αφορά στην ισχύουσα νομοθεσία και στις προοπτικές για μια τέτοια συνεργασία είναι προφανές ότι θα χρειαστεί χρόνος και ψάξιμο.

«Ξέρω ότι γίνεται. Κι αυτό είναι το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα, ας περιμένουμε τον εκπρόσωπο του κυρίου Φιλίππου, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο.

Θέλω να βοηθήσω. Όπως περιμένω και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βοηθήσουν. Όσο για την έδρα; Υπάρχει και το κλειστό του Λουτρακίου. Θα δούμε!»