ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΟΣΣΑΡΑΣ ...


... είναι ο μόνος που δεν πρέπει να παραιτηθεί - όπως τον προτρέπει τοπικό έντυπο - για την προκλητική και "φωτογραφική" προκήρυξη για πρόσληψη δικηγόρου που έπρεπε (!!!) να είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Αυτοί που θα έπρεπε να είχαν ήδη εγκαταλείψει την Ιάσονος είναι οι εμπνευστές της εν λόγω προκήρυξης, που έτρεξαν, μετά την Πανκορινθιακή κατακραυγή, να την επαναδιατυπώσουν. Και για να δούμε τελικά: ο δικηγόρος που θα επιλεγεί, θα είναι ή όχι από την Αθήνα;

Αν, μάλιστα, ο προφανώς ανέτοιμος να διοικήσει δήμαρχος, ήταν γνώστης, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Διότι σε άλλη χώρα, ίσως να μην προλάβαινε καν να διορθώσει την προκήρυξη, διότι θα είχε ήδη παραιτηθεί.

Είναι σίγουρο πως η ανακοίνωση του Μπάμπη Δοσσαρά εκφράζει το κάθε υγειώς σκεπτόμενο πολιτικό πρόσωπο, καθώς και την πλειοψηφία των δημοτών, που, μόλις τρεις μήνες μετά τις εκλογές, βλέπουν μια δημοτική αρχή να λειτουργεί προκλητικά αντίθετα με όσα υποτίθεται ότι πρέσβευε προεκλογικά.

Η μοναδική ευθύνη του Μπάμπη Δοσσαρά είναι ότι ανέχθηκε προεκλογικά επιλογές για πρόσωπα, πολιτικές και ΜΜΕ που αλλοίωσαν την καθαρή προσπάθεια που ο Κώστας Λογοθέτης είχε ξεκινήσει πριν από δύο περίπου χρόνια.

Προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας.

ΣΧΟΛΙΑ: (γίνονται δεκτά μόνο στο e-mail
loutrakitv@gmail.com, όπου θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο - θα δημοσιεύεται μόνο αν το επιθυμεί ο αποστολέας - και ο αριθμός τηλεφώνου του αποστολέα, για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς του)

1. Τι θέλετε να πείτε κε μπλόγκερ για τις προεκλογικές επιλογές του Κώστα Λογοθέτη; Σε ποιους αναφέρεστε; (17/2, 15:20)

2. Μπάμπη, γι' αυτό σε ψήφισε ο κόσμος. Μην τους αφήσεις να οδηγήσουν το συνδυασμό στην απαξίωση. (Π.Μ., 17/2, 15:22)
3. Κώστα Λογοθέτη, κάποιοι το παραξήλωσαν. Μάζεψέ τους και γρήγορα. (Δ.Μ. 17/2, 18:38)
4. Κε Δοσσαρά, πριν την ανακοίνωση επικοινώνησες με το δήμαρχο; (17/2, 19:04)
5. Δυστυχώς ψηφίσαμε Λογοθέτη για να φύγει ο Γκιώνης και μας ήρθαν χειρότεροι. Κρίμα για τον τόπο μας. (17/2, 21:20)