ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

"ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, η Παράταξη του κυρίου Λογοθέτη, πιστή στην αρνητική ψήφο που έδωσε κατά την έγκριση του Δημοτικού Προϋπολογισμού για το 2016, ψήφισε αρνητικά και στη λειτουργία της Φιλαρμονικής και της Δημοτικής Μουσικής Σχολής, άρα εύλογα κανείς συμπεραίνει ότι δεν θέλει να γίνει τίποτα θετικό ούτε στον Δήμο, ούτε και στον Πολιτισμό…
Είναι γνωστή η προσφορά του κ. Λογοθέτη και στο Πολιτιστικό τοπικό γίγνεσθαι την προηγούμενη 4ετία, οπότε θεώρησε καλό να τη συνεχίσει με την αρνητική του ψήφο για τη διάδοση της Μουσικής Παιδείας στον Δήμο μας.
Επίσης, θεώρησε ότι η λειτουργία τους θα ανατεθεί απευθείας, μιας και ακόμη δεν έχει μάθει πότε γίνεται μία απευθείας ανάθεση και πότε γίνεται ένας πρόχειρος διαγωνισμός…..
Η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη είναι γνωστό σε όλους ότι είναι αυτή που κατάφερε να δημιουργήσει από το μηδέν Πολιτιστικές Δομές κατά τη διάρκεια της πρώτης Δημοτικής της Θητείας, όπως την Παιδική Θεατρική Σκηνή και τη Δημοτική Μουσική Σχολή, θέτοντας ακόμη και τώρα ως κύριο μέλημά της την ανάδειξη και την εξάπλωση του Πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου και όχι μόνο, με μία σειρά από συνεχείς Πολιτιστικές δράσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ