ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Π. ΜΝΗΜΑΤΙΔΗ: "Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ;"


Με μια ανακοίνωση που μάλλον "θολώνει τα νερά", παρά ενημερώνει για το τι συνέβη, η παράταξη του Κ. Λογοθέτη ανακοίνωσε τη διαγραφή του Χ. Δοσσαρά από τη δημοτική της ομάδα:
"Η Δημοτική ομάδα της παράταξης "Με τους πολίτες μπροστά" μετά από πρόταση του δημάρχου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη, με ισχυρή πλειοψηφία (μειοψηφούντος ενός) διέγραψε από την ομάδα το δημοτικό σύμβουλο Χαράλαμπο Δοσσαρά για λόγους παράβασης αρχών και πολιτικής δεοντολογίας."
Βέβαια, η ανακοίνωση δεν δίνει λεπτομέρειες για την "ισχυρή πλειοψηφία" (δηλαδή πόσοι ήταν παρόντες στη συγκέντρωση), αλλά, το κυριότερο, που ενδιαφέρει άμεσα και τους δημότες, για τους λόγους "παράβασης αρχών και πολιτικής δεοντολογίας" που επικαλείται.  Ποιες αρχές παραβίασε ο Χ. Δοσσαράς;  Είναι υπόλογος απέναντι στους δημότες που τον ψήφισαν;  Ή, μήπως, αυτός ήταν που προσπάθησε να τηρήσει κάποιες αρχές, δυσαρεστώντας τον Κ. Λογοθέτη ή και άλλα μέλη της δημοτικής ομάδας; Για ποιους λόγους διαφώνησε έστω και ένας από τους παρόντες;
Όσον αφορά τη συμπεριφορά του Κ. Λογοθέτη στους άμεσους συνεργάτες του, θα μπορούσα να πω πολλά, διότι έχω προσωπική εμπειρία.  Πιστεύω, όμως, ότι καθημερινά η πορεία αυτής της δημοτικής αρχής με δικαιώνει για τη στάση κράτησα στο δεύτερο γύρο των εκλογών, και για την οποία τα γνωστά "παπαγαλάκια" έριξαν τόνους λάσπης εναντίον μου.  Και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η αρχή του τέλους για την πορεία του Κ. Λογοθέτη στη διοίκηση του Δήμου έρχεται με τη διαγραφή ενός εκ των αμεσότερων συνεργατών του, προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η πορεία ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία πριν καν ξεκινήσει.