ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ Π. ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ!

Μια ακόμα δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Π. Παύλου, η οποία ενισχύει το προφίλ ανανέωσης που έχει προσδώσει στην "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" η συμμετοχή νέων σε ηλικία και ιδέες συνδημοτών μας, είναι αυτή του Λάζαρου Μιχαηλίδη.

Ο Λάζαρος Μιχαηλίδης γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1975 στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου δι­αμένει μέχρι και σήμερα. Μεγάλωσε σε 4μελή οικογένεια με γονείς το Σάββα και τη Μάνια Μιχαηλίδη.
Είναι απόφοιτος του University College του Λονδίνου, απ’ όπου απέκτησε πτυχίο Πολιτι­κού Μηχανικού. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχια­κές του σπουδές στο Λονδίνο (City University of London), με την ειδίκευση του Πολιτικού Μηχανικού.
Το 2οοι, εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υπο­χρεώσεις στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, με την ειδικότητα του βοηθού ελεγκτή πτήσε­ων.
Από το 2οοι μέχρι το 2004, με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού, εργάστηκε στην εται­ρεία «Λαρσινός Α.Ε - Λατομεία - Έτοιμο Σκυρόδεμα», με έδρα την Κόρινθο. Στα πλαίσια της συνεργασίας του με την εταιρεία, μέσα από διευθυντικές θέσεις εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στη Β' Φάση Βιολογικού Καθαρισμού Αποβλήτων Αττικής (Νήσος Ψυτάλλεια) και στην κατασκευή τμήματος των Ολυμπιακών έργων (αθλητικές εγκαταστάσεις, Τραμ).
Το Φεβρουάριο του 2004, ξεκίνησε τις επιχει­ρηματικές του δραστηριότητες, με την ίδρυση της εταιρείας Digital Computer Screens Α.Ε. (D.C.S. Α.Ε.), η οποία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της διαφήμισης, στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.
Τον Οκτώβριο του 2004 μέχρι το 2006, ανέλα­βε τη θέση του Γενικού - Τεχνικού Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευής Έρ­γων Λουτρακίου - Περαχώρας [Δ.Ε.Κ.Ε.Λ.Π.]
Το Μάρτιο του 2006, επέκτεινε τις δραστη­ριότητες του σε ένα διαφορετικό επιχειρη­ματικό χώρο. Ανέλαβε για το νομό Κορινθίας (franchise), μια από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες παρασκευής και διάθεσης γρήγορου φαγητού στον κόσμο, την Domino’s Pizza.
Παράλληλα, είναι μέλος του Τεχνικού Επιμε­λητηρίου Ελλάδας και του Μητρώου Εμπειρίας Κατασκευαστών.