ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

... ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ "ΠΡΟΜΗΘΕΑ" (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ), ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΟΛΚΟΥ... Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΜΗΧΑΝΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...

Κε ΣΥΜΒΟΥΛΕ,
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ... 

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΟΛΚΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΑ».

Ν. ΛΟΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Θέμα: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΟΛΚΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΑ». 

Είναι πλέον γεγονός η αποδοχή από τη νέα Διοίκηση της «Κοινοπραξίας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. - ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. - ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.» της πρότασης και απόφασης του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» να χρηματοδοτηθεί η οριστική μελέτη προστασίας και ανάδειξης του πολύπαθου μνημείου του Αρχαίου Δίολκου από τα χρήματα που θα δίνονταν στον «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων. Η έγγραφη συναίνεσή της επήλθε με την από 5 Ιουλίου 2012 επιστολή της προς τον «ΠΡΟΜΗΘΕΑ», η οποία κατατέθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρούμε ότι με τη χρηματοδότηση της εν λόγω μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου, την οποία εκπονεί η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» με την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού, δίνουμε ηχηρή απάντηση σ’ όσους κατακρίνουν τους Έλληνες και την Ελλάδα για απαξίωση του Πολιτισμού της και αποδεικνύουμε ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης μπορούμε να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας . Ευχαριστούμε ολόθερμα το ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, που ανταποκρίθηκε στην απόφασή μας και ευχόμαστε σύντομα να ολοκληρωθεί η οριστική μελέτη και να δημοπρατηθεί και ολοκληρωθεί το έργο της προστασίας, αναστήλωσης και ανάδειξης του Αρχαίου Δίολκου. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΗΣ