ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ, ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ Δ.Σ.!

Κάποιοι, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό στην πόλη μας, όπου κυρίαρχο θέμα είναι η λειτουργία της Μουσικής Σχολής και της Φιλαρμονικής, ετοιμάζουν επίθεση στο Νίκο Λόη, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!
Σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγούνται να αναγνωσθεί μια απίθανη επιστολή - καταγγελία κατά του Προέδρου του "Προμηθέα", ώστε να αποδυναμωθεί η θέση του, ενόψει της κρίσιμης συζήτησης της Τρίτης, στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.  Σημειωτέον ότι ο Νίκος Λόης είναι ένθερμος υποστηρικτής της λειτουργίας της Μουσικής Σχολής και της Φιλαρμονικής και έχει, από την προηγούμενη εβδομάδα, εισηγηθεί λύση για την άμεση έναρξη των μαθημάτων.
Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, οι ευθύνες του Κ. Λογοθέτη και του Προέδρου του Δ.Σ., Σ. Νικολάου, θα είναι βαρύτατες.  Ο δε πρόεδρος θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, διότι, πλέον, θα είναι υποχρεωμένος να αναγνώσκει και όλες όσες καταγγελίες αφορούν το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους.
Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση και, ιδιαίτερα, ο Γ. Γκιώνης και η σύμβουλος του "Προμηθέα", Μ. Πρωτοπαππά, δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα.  Αντίθετα, θα πρέπει να αποδώσουν στον Κ. Λογοθέτη και στους συμβούλους της πλειοψηφίας του Νομικού Προσώπου, τις ευθύνες που τους αναλογούν, για την αναβολή έναρξης λειτουργίας της Μουσικής Σχολής.
Θυμίζουμε ότι, στη συνεδρίαση της προηγούμενης Παρασκευής, προσκείμενοι στην πλειοψηφία σύμβουλοι του "Προμηθέα", εμφανώς τρομαγμένοι από την παρουσία γονέων των μαθητών της Μουσικής Σχολής και Φιλαρμονικής, ζήτησαν αναβολή της συζήτησης, για την εξεύρεση λύσης για τη λειτουργία τους, θέτοντας, ουσιαστικά, σε ομηρία, εκατοντάδες μαθητές.