ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Επιτέλους! Μετά από τις αποκαλύψεις και τα ερωτήματα του blog ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV και της εφημερίδας ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης παρενέβη προσωπικά, ώστε η Μουσική Σχολή να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. Με δεδομένες τις θετικές προθέσεις του προέδρου του "Προμηθέα" Νίκου Λόη και αρκετών μελών του Δ.Σ., και παρουσία δεκάδων, ιδιαίτερα διεκδικητικών, γονέων και μαθητών, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι μαθητές να λάβουν κανονικά μέρος στις εξετάσεις του Ιουνίου.
Και, το σημαντικότερο: ο Κ. Λογοθέτης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο κλεισίματος της σχολής και δεσμεύθηκε να προχωρήσει τις κατάλληλες  διαδικασίες , ώστε να λειτουργήσει και τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή όλων των συντελεστών (διοικητικών στελεχών και καθηγητών) που της έχουν προσδώσει τη σημερινή της αίγλη.
Καθ' όλα σωστή η κίνηση του δημάρχου, ο οποίος αφουγκράστηκε τη θέληση των δημοτών, προς το συμφέρον της πόλης.  Όλοι, βέβαια, αναμένουμε και την υλοποίηση της συγκεκριμένης δέσμευσης.