ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 1/12

Όλα ξεκίνησαν με την ομιλία του Χ. Γεωργίου:

"Την Κυριακή 14-11-2010 η ετυμηγορία των δημοτών του νέου διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου μας ήταν ν`αλλάξει η ηγεσία του πού πρίν 4 τέσσερα χρόνια είχε εμπιστευτεί μία νέα τότε Δημοτική Αρχή.
Σε κάθε έκβαση της ζωής μας η αυτοκριτική θεωρείται σοφό βήμα, πόσο μάλλον στην πολιτική όπου οποιαδήποτε ενέργεια μας έχει αποδέκτες τους συμπολίτες μας.
Εντοπίζοντας τυχόν λάθη του παρελθόντος επωμιζόμαστε την βαρύτατη ευθύνη μη επανάληψης τους.
Όμως για όσους πιστεύουν πώς η Δημοτική Αρχή πού κρίθηκε στις απερχόμενες εκλογές να βρίσκεται στην επόμενη θητεία στην αντιπολίτευση, δεν παρήγαγε έργο μάλλον εθελοτυφλούν η σκόπιμα τό παραβλέπουν.
Επί του πρακτέου αποδείχθηκε πώς οι συμπολίτες μας δεν ερευνούν τά έργα και τά προγράμματα αλλά επικεντρώνονται στα πρόσωπα.
Όπως επίσης οι προσωπικές επιλογές – σχέσεις η αντιπαραθέσεις ήταν εκείνες πού έκριναν το αποτέλεσμα.
Η εκλογή του νέου Δημάρχου όπως αυτή και αν επιτεύχθηκε είναι πραγματικότητα.
Ολοι όσοι έχουν υπηρετήσει το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης (από τέως Δημάρχους – Δημοτικούς Συμβούλους εργαζόμενους στον Δήμο) έως και απλούς πολίτες και δημότες πρέπει πρώτα απ` όλα να δώσουν πίστωση χρόνου στη Νέα Δημοτική Αρχή του κ. Λογοθέτη αλλά ιδιαίτερα πρέπει με τον τρόπο του ο κάθε ένας να σταθεί αρωγός της γιατί οι καιροί που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και το εγχείρημα του Καλλικράτη που κάποιοι παλαιότεροι εξ ημών στήριξαν πολλά σε αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό.
Θεωρώ ότι με τέτοιες συμπεριφορές όσοι αγαπάμε τον τόπο μας θα το δείξουμε έμπρακτα πέραν από διαφωνίες και αντιρρήσεις πού μπορεί να έχει ο κάθε ένας μας να σταθούμε συμπαραστάτες έστω και με καλόπιστη κριτική πού μόνο δημιουργική μπορεί ν`αποβεί.
Επ`ευκαιρία της πιθανής τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αυτή την σύνθεση θέλω να ευχηθώ στούς Συμβούλους πού θα καθίσουν στα έδρανα απαρτίζοντας έναν από τους ύψιστους θεσμούς κάθε τοπικής κοινωνίας, αυτόν του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και στον νέο Δήμαρχο να είναι δημιουργικοί επ`ωφελεία του Δήμου των κατοίκων του και εν γένει της τοπικής κοινωνίας μας.
Εύχομαι εκ βάθους καρδίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο πού αναλαμβάνουν. "
ΑΣΤΟΧΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΜΑΡΚΕΛΛΟ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Μ. ΔΡΙΤΣΑ
(προσέξτε το ύφος και τις χειρονομίες Γιαλοψού πίσω δεξιά στην εικόνα)

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, κε ΜΑΡΚΕΛΛΕ"