ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, κε ΛΟΗ και κε ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Αληθεύει ότι χθες, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων δεκάδων παιδιών της Μουσικής Σχολής του Πνευματικού Κέντρου, κάποιος υπάλληλος δυσανασχέτησε επειδή, λέει, ενοχλείτο από τον ήχο των μουσικών οργάνων και τους γονείς που περίμεναν να εξεταστούν τα παιδιά τους;
Ερευνήστε το, κε Λόη και κε Λογοθέτη.  Διότι, εάν είναι αλήθεια, μήπως πρέπει να "σφίξετε" λίγο τα "λουριά";

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"ΟΡΓΙΟ" ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Ασχολούνται με τον Κασιδιάρη, όταν χθες έγιναν άλλες δύο αυτοκτονίες απελπισμένων λόγω του μνημονίου!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ EXTRA3:

"Στρατιά αστυνομικών έψαχνε τον Κασιδιάρη, την ώρα που όλη η Παιανία, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, έχει ανεπαρκή αστυνόμευση"!

Από το αποψινό "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του EXTRA3 (www.extra3.tv)

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Επιτέλους! Μετά από τις αποκαλύψεις και τα ερωτήματα του blog ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV και της εφημερίδας ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης παρενέβη προσωπικά, ώστε η Μουσική Σχολή να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. Με δεδομένες τις θετικές προθέσεις του προέδρου του "Προμηθέα" Νίκου Λόη και αρκετών μελών του Δ.Σ., και παρουσία δεκάδων, ιδιαίτερα διεκδικητικών, γονέων και μαθητών, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι μαθητές να λάβουν κανονικά μέρος στις εξετάσεις του Ιουνίου.
Και, το σημαντικότερο: ο Κ. Λογοθέτης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο κλεισίματος της σχολής και δεσμεύθηκε να προχωρήσει τις κατάλληλες  διαδικασίες , ώστε να λειτουργήσει και τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή όλων των συντελεστών (διοικητικών στελεχών και καθηγητών) που της έχουν προσδώσει τη σημερινή της αίγλη.
Καθ' όλα σωστή η κίνηση του δημάρχου, ο οποίος αφουγκράστηκε τη θέληση των δημοτών, προς το συμφέρον της πόλης.  Όλοι, βέβαια, αναμένουμε και την υλοποίηση της συγκεκριμένης δέσμευσης. 

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

... στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να αποτραπεί η δημιουργία οποιουδήποτε προβλήματος στη λειτουργία της Μουσικής Σχολής του Δήμου μας.
"Να δούμε ποιοι σύμβουλοι είναι υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας της", όπως είπε γονέας μαθητή της σχολής.