ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΕΟΣ! ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ!

Έλεος, εσείς εκεί στα ΚΤΕΛ.  Σήμερα, την πιο κρύα μέρα του χειμώνα, αφήσατε τους μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου Λουτρακίου χωρίς συγκοινωνία, την οποία, όπως μαθαίνουμε, λέτε πως δεν ξέρετε αν και πότε θα επαναλειτουργήσετε!

Περισσότερες λεπτομέρειες, αργότερα.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Ενθουσίασε το ακροατήριο 200 των περίπου ατόμων (εντυπωσιακός αριθμός για το Λουτράκι), ο οικονομολόγος και μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, Δημήτρης Καζάκης.  Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομιλία του κράτησε μόλις μια ώρα, όμως οι παρευρισκόμενοι τον κράτησαν με ερωτήσεις τους στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου για ακόμα δύο ώρες!
Με σύνθημα: "αυτή η χρονιά να είναι του λαού και όχι των τοκογλύφων", ανέλυσε τον τρόπο που η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση, χωρίς ολοκληρωτικό ξεπούλημα.  Μεταξύ άλλων, στη συγκέντρωση ακούστηκαν τα εξής:
  • "Στον προϋπολογισμό τρία κονδύλια ήταν αυξημένα: Η χρηματοδότηση των κομμάτων, το κονδύλι για εξοπλισμούς και η συνεισφορά μας στο ΝΑΤΟ!"
  • "Τι δουλειά είχε στην Ελλάδα πριν λίγες εβδομάδες ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ;"
  • "Μόνο με γενική απεργία θα τους αναγκάσουμε να πάνε σε εκλογές"
  • Ο Δ. Καζάκης εξήγησε τον τρόπο που η Ελλάδα μπορεί από αύριο να κάνει πλεονασματικό προϋπολογισμό, χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με βασική προϋπόθεση να σταματήσουμε να πληρώνουμε το αμφίβολης νομιμότητας χρέος.

Και το κυριότερο:  Ότι αν οι βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος της Αριστεράς, (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά), μαζί με τους αναπληρωματικούς τους, υπέβαλαν την παραίτησή τους, θα προκαλούσαν άμεσα εκλογές στις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγονται!  Είναι, όμως, προφανές ότι, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα είχαμε την προκήρυξη εκλογών σε όλη την Επικράτεια.

Το ερώτημα είναι αμείλικτο: Γιατί δεν το πράττουν; 
        Ακολουθούν τα βίντεο ολόκληρης της ομιλίας Καζάκη:










      Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

      ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ!

      Όχι, δεν είναι απειλή!  Μετά από λίγο καιρό για ξεκούραση και ανασύνταξη, το ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV επιστρέφει σύντομα στις οθόνες σας.  Με ενημέρωση για την πόλη μας και όχι μόνο, όπως πάντα χωρίς περιττή σαχλαμαρολογία, με σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να συμπεριλαμβανόμαστε στις ελάχιστες αξιόλογες προσπάθειες που υπάρχουν στον τόπο μας.

      Μείνετε "συντονισμένοι"!