ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο δανεισμός των 2 μεγάλων κομμάτων και η κοροιδία ....



ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ  ΓΙΑΝΝΗ  ΚΟΤΣΙΡΗ.
Η επικοινωνιακή στρατηγική των 2 μεγάλων κομμάτων, του Πασοκ & της ΝΔ,  δεν έχει σταματήσει να μας βομβαρδίζει για την ανάγκη  πάταξης διαφθοράς  και των εν γένει  πελατειακών σχέσεων του Κράτους πού μαστίζονται από σήψη και προκαλούν δυσοσμία σε όλο το πολιτειακό μας  σύστημα. Τα λεγόμενα όμως από τις πράξεις διαφέρουν ουσιωδώς. Και με την ανάληψη δανείου 3.000.000 ευρώ από την  Τράπεζα Αττικής πριν περίπου από 2 εβδομάδες, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν με τον πιο προκλητικό τρόπο την υποκρισία των θέσεων τους. Η διοίκηση λοιπόν της Τράπεζας Αττικής και ενώ η αγορά έχει στεγνώσει  από ρευστότητα (δάνεια δεν δίνονται πλέον ούτε με εμπράγματες εγγυήσεις) και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στις κινήσεις της, χορήγησε το δάνειο αυτό αδιαφορώντας πλήρως για τις εντεύθεν συνέπειες. Η ουσία είναι απλή. Τα δύο μεγάλα κόμματα πού εναλλάσσονται στην εξουσία εδώ και 30 περίπου χρόνια, είχαν ανάγκη από χρήματα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις λειτουργικές και επικοινωνιακές τους ανάγκες. Τα μεγάλα γραφεία, ο κομματικός μηχανισμός – ακόμα διατηρούν αυτές τις παρωχημένες συνδικαλιστικές φοιτητικές νεολαίες[1]- αλλά  κυρίως η επικοινωνία απαιτούν μεγάλα χρηματικά κονδύλια. Ο δανεισμός αυτός όμως, -πέρα από την ηθική του απαξία αυτές τις δύσκολες ημέρες-, πρέπει να ελεγχθεί και εάν προσκρούει σε απαγορευτικές διατάξεις του νόμου.
Η Τράπεζα ως κατεξοχήν κερδοσκοπικός οργανισμός  (profitmaximization body) θα έπρεπε να  εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια τα κριτήρια δανειοδότησης των 2 κομμάτων αυτών, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα της. Το ΔΣ της τράπεζας και οι επιτετραμ-μένοι υπάλληλοι της, ως διαχειριστές ξένων κεφαλαίων και θεματοφύλακες ξένων περιουσιών, θα έπρεπε να θέσουν αυστηρά κριτήρια της δανειοδότησης αυτής και να προστατεύσουν κυρίως τα συμφέροντα των μετόχων αλλά και των υπολοίπων ενδιαφερομένων μερών (stakeholders), όπως π.χ των εργαζομένων σε αυτήν πού βλέπουν μείωση του μισθού τους, απολύσεις, καταθετών[2] κλπ.
Τα κριτήρια όμως της δανειοδότησης αυτής ήταν τα ποσοστά πού έλαβαν τα δύο κόμματα τις τελευταίες εκλογές και με βάση αυτά, χορηγήθηκαν τα 3.000.000 ευρώ  δηλαδή "προείσπραξης" εσόδων μέσω δανεισμού με εγγύηση τη μελλοντική κρατική επιχορήγηση.
Tο 2010 το ΠΑΣΟΚ έλαβε επιχορήγηση ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ και η ΝΔ  15,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, ανάλογα με τα ποσοστά που έλαβαν τις τελευταίες εθνικές εκλογές. Το πρώτο τρίμηνο του 2011, τα κόμματα έλαβαν συνολικά 13.505.000 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία σχεδόν 12.300.000 εκατομμύρια ευρώ ήταν επιχορήγηση και 1.205.000 εκατομμύρια ευρώ ήταν ενίσχυση για ερευνητικούς σκοπούς. Συνολικά δε μέχρι σήμερα τα δύο αυτά κόμματα έχουν πάρει από τις  τράπεζες  δάνεια συνολικού ύψους 244,2 εκατ. Ευρώ με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση του 2015. Υπερβολικά μεγάλος τραπεζικός δανεισμός για να υπάρξει εκ νέου έγκριση δανείου[3].
Αναρωτιέμαι λοιπόν εάν μία εταιρεία με αυτόν τον δανεισμό, θα έπαιρνε δάνειο από την Τράπεζα Αττικής ή καλύτερα εάν θα τολμούσε να ζητήσει δάνειο απ’ οποιαδήποτε μάλιστα τράπεζα ακόμα και με χορήγηση εκ μέρους της εμπράγματης εξασφάλισης.
Η διοίκηση της Τράπεζας με ανακοίνωση της χαρακτήρισε φερέγγυους πιστωτές τα δύο αυτά κόμματα παραβλέποντας την εμφανή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, τα συνεχή γκάλοπ και προδικάζοντας ότι τα 2 αυτά κόμματα θα κυβερνάνε με τα ίδια αναλογικά ποσοστά την χώρα μας για πολλά χρόνια ακόμα. Ακόμα όμως και για λόγους δικούς της,  δεν θα έπρεπε να στιγματιστεί με την χορήγηση του δανείου αυτού.   
Η  Τράπεζας της Ελλάδος θα έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει και προστατεύοντας το επενδυτικό κοινό και τις συναλλαγές, να ζητήσει διευκρινήσεις. Δεν ξέρω αν θα το πράξει στο μέλλον, στο παρελθόν πάντως και σε πολλές περιπτώσεις, εξίσου κραυγαλέες, σίγησε.
Από την πλευρά τους, τα 2 κόμματα  χρηματοδοτήθηκαν, όπως προανέφερα και είναι έτοιμα με την ρευστότητα πού διαθέτουν πλέον ναχειραγωγήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα μέσω των δημοσκοπήσεων, των επαφών με τα ΜΜΕ, της συντήρησης κομματικού μηχανισμού κλπ.
Ηδη η παρέμβαση Εισαγγελικής Αρχής (διετάχθη προκαταρκτική εξέταση) μπορεί να ληφθεί σαν μία αντίδραση εκ μέρους της νομιμότητας αλλά η σιγή των υπερκείμενων θεσμικών αρχών μας προδιαθέτει για την δικαστική πορεία της υπόθεσης. Εξάλλου δεν είναι κάτι πού θα συμβεί  στο τόπο μας για πρώτη φορά. 
Η πελατειακή σχέση λοιπόν Κράτους – ΠΑΣΟΚ & ΝΔ και λοιπών αφανών και εμφανών συνεταίρων, συνεχίζεται αμείωτα και προκλητικά και αποτελεί ύβρη για τον έλληνα εργαζόμενο, μικρομεσαίο και μισθοσυντήρητο, η θέση και των 2 ότι θα αποκαταστήσουν το κράτος δικαίου και θα πολεμήσουν την πελατειακή σχέση και την διαφθορά.  Νομίζουν δε, με αφάνταστη αλαζονεία ότι και πάλι ο Ελληνικός λαός θα ψηφίσει με κριτήριο κάποιο «ρουσφετάκι» ή την λεγόμενη «υποχρέωση» και επαφίενται στην ασθενική, έως σήμερα, μνήμη του ψηφοφόρου. Αδιαφορούν για την στενότητα της «αγοράς» (κυριολεκτικά ασφυκτιά) και νοιάζονται για την προώθηση των οικογενειακών τους συντεχνιών. Ελπίζω ότι  σύντομα οι έλληνες πολίτες επιτέλους θα ξυπνήσουν, θα καταδικάσουν την υποκρισία, την αλαζονεία, την πελατειακή σχέση θα απεξαρτηθούν από τις κάθε είδους «υποχρεώσεις» και θα  ψηφίσουν για την διαφάνεια, την ευθύτητα  και την εν γένει πραγματική αναγέννηση.


[1]  Ηδη την πρόσφατη  κατάληψη των σχολών έσπασε για πρώτη φορά μία μη κομματική φοιτητική ομάδα, θέτοντας στο περιθώριο τους φοιτητικούς κομματικούς μηχανισμούς και απαξιώνοντας πλήρως την προσπάθεια των αριστερών  παρατάξεων.
[2] Με αυτά και με άλλα, το τραπεζικό μας σύστημα αδυνατεί να συγκρατήσει την μείωση των καταθέ-σεων και την συνεχή αιμορραγία «ρευστού» προς ξένα πιστωτικά ιδρύματα.
[3] Όπως γίνεται δεκτό από τα δικαστήρια ουσίας σε πληθώρα αποφάσεων του ν.3869/2010 αλλά και από το Ακυρωτικό μας,  όλες οι τράπεζες πριν προχωρήσουν σε δανειοδότηση υποχρεούνται να εξετάσουν την ύπαρξη άλλων δανείων, τα οικονομικά στοιχεία και την δυνατότητα αποπληρωμής των δανείων αυτών και δύνανται να χουν σαφή πληροφόρηση επ’ αυτών από τον ΤΗΡΕΣΙΑ κλπ.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ A.V.:


a.v. είπε... Best Blogger Tips
"κάνω ένα σχόλιο,το οποίο εκ παραδρομής,μπαίνει από τον λογαριασμό του Che...αμέσως,διορθώνω,για να μην χρεωθεί το σχόλιο ο Che και γράφω επώνυμα (ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ),όχι μόνο με την ψηφιακή υπογραφή μου (a.v.)και γίνομαι αντικείμενο σχολιασμού από ανώνυμο (φυσικά,όλοι ξέρουμε ποιός είναι ο ανώνυμος)...ερώτηση προς ανώνυμο (που ξέρουμε ποιός είναι)...θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι το σχόλιο το κάνω (ΕΠΩΝΥΜΑ),για να στηλιτεύσω κάποια πράγματα που γνωρίζω και δεν έχουν σχέση με κανένα blog (πώς το λαμβάνει ο κάθε αναγνώστης,δεν με αφορά...);;; ...όπως ότι ο Che και ο A.V. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο πρόσωπο (γιατί τόση πρεμούρα για τα ψευδώνυμα ;;; υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει ποιός είμαι ;;;) ;;;...τουλάχιστον,ποτέ δεν έχω κρυφτεί πίσω από καμιά ανωνυμία...προτιμώ να εκθέτω τις απόψεις μου ,με πλήρη επίγνωση των συνεπειών...ποιόν φωτογραφίζει λοιπόν,βίντεο με τίτλο "κιθαρίστας ή ντράμερ κλπ" ;;;(γέλασα πραγματικά,επειδή έχω υπάρξει ερασιτεχνικά ΚΑΙ ντράμερ...όποιος έχει ασχοληθεί με τα τοπικά γκρουπ,θα το ξέρει...)...πληροφοριακά :σχολή σκηνοθεσίας θεάτρου στην Ελλάδα,δεν υπάρχει...μόνο σκηνοθεσίας κινηματογράφου,που είναι ΑΛΛΗ τέχνη...βέβαια,κάποιοι "φωστήρες",θεωρούν ότι είναι το ίδιο,αλλά θα απαντήσω δημόσια και επίσημα,λίαν συντόμως ...για το αν είμαι ΚΑΙ σκηνοθέτης και αν κάνω καλά ΚΑΙ αυτή την δουλειά,ας το κρίνει το κοινό που έχει παρακολουθήσει τις παραστάσεις που υπογράφω με το όνομά μου...και εκεί,εκτίθεμαι επώνυμα και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ...ευχαριστώ και δεν θα μιλήσω παραπέρα...η διαφήμιση,πληρώνεται,για όποιον ενδιαφέρεται,ας επικοινωνήσει με τους αρμόδιους του Loutrakiblog..".

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV:
Αν εκεί στο loutrakiblog ενοχλούνται από αναρτήσεις που θεωρούν ότι φωτογραφίζουν κάποιους από τους σχολιαστές τους, ας αναλογιστούν τι αισθάνονται συμπολίτες μας οι οποίοι ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ στο blog τους, αντιμετωπίζονται ειρωνικά και οι υπολήψεις τους θίγονται από τους γνωστούς ή άγνωστους "ανώνυμους" στα σχόλια του loutrakiblog.
Και κάτι άλλο: Μετά την ιστορική δήλωση του mi.fi., ότι όλοι αναζητούν ένα λεπτό δημοσιότητας μέσα από το loutrakiblog, για δεύτερη φορά σχολιαστής του αναφέρεται στη "διαφήμισή μας" από το εν λόγω blog.  ΟΚ, ας επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε τα περί του τιμολογίου.  Το οποίο παρακαλούμε να είναι από το ίδιο θεωρημένο από την εφορία μπλοκ στο οποίο κόβουν τιμολόγια για τις καταχωρίσεις όσων διαφημίζονται στο loutrakiblog. 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ είπε...


Παραθέτουμε τις απόψεις του χρήστη ΜΠΑΜΠΗ ΦΛΟΥ που δημοσιεύθηκαν στο loutrakiblog:

"ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΛΤV ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΤV ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ
1]ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΧΩΡΑ
2]ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ .Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚ(ΩΣΕ) ΝΟΡΡΙΣ;
3]ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ Ξ.ΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ
4] ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ.
ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.
ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ."

Η άποψη του ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV:

1) Οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση loutrakitv@gmail.com, η οποία αναγράφεται ευδιάκριτα στην επάνω αριστερή πλευρά του blog και, εφόσον δεν έχει υβριστικό ή συκοφαντικό περιεχόμενο, να δημοσιευθεί.
2)To ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV, για λόγους δεοντολογίας, εάν δεν προκληθεί, δεν συνηθίζει να αναφέρεται σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ, είτε αυτά διευθύνονται από επαγγελματίες, είτε από ερασιτέχνες.  Θεωρούμε ότι, στην περίπτωση του mail με το πρόγραμμα του Προμηθέα, ο συντάκτης της ανάρτησης - ο οποίος τυγχάνει να είναι και επαγγελματίας δημοσιογράφος, τουλάχιστον πριν δημοσιεύσει ειρωνικά σχόλια για το blog μας, θα έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μας.
3)To ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV στις αναρτήσεις του, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιον επαγγελματία.  Αντίθετα, στο loutrakiblog δημοσιεύθηκαν απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια για τη δουλειά - ερασιτεχνική ή επαγγελματική - συνδημοτών μας. Επειδή, όμως, κάποιοι επαγγελματίες ενδεχομένως να υποψιάζονται ότι υπονοούμε τους ίδιους, να πούμε ότι:
   - Εκτιμούμε ιδιαίτερα την παρουσία και την ποιότητα των επαγγελματιών ΗΘΟΠΟΙΩΝ της πόλης μας, κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει πολλές φορές και σε ιδιωτικές συζητήσεις, και ΔΗΜΟΣΙΑ.  Δημόσια, όμως, έχουμε αναφέρει ότι η ουσιαστική απομάκρυνση ενός επιτυχημένου επαγγελματία σκηνοθέτη από την Παιδική Σκηνή, ήταν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
   - Εκτιμούμε επίσης την παρουσία και την ποιότητα των επαγγελματιών φωτογράφων της πόλης μας. Η αναφορά μας έγινε σε φωτογραφήσεις που πιστεύουμε ότι δεν τιμούν ιδιαίτερα τα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα που τις δημοσιεύουν.  Παρά ταύτα, ευχόμαστε στους συγκεκριμένους φωτογράφους και να μπορούν να τα φωτογραφίζουν, και να έχουν όσο περισσότερα γίνεται από αυτά τα "μοντέλα".

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ loutrakiblog;


ΠΕΡΙ Γ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σε ένα σχόλιο του loutrakiblog, κάποιος ειρωνεύεται τον "προσωπικό εικονολήπτη" (προφανώς εννοεί του δημάρχου) κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Ανεξάρτητα με το αν ο κ. Αικατερίνης είναι ή όχι "προσωπικός εικονολήπτης", ο ίδιος έχει μια προσωπική ιστορία, με σοβαρά ρεπορτάζ και βίντεο, όπως σε θέματα ναρκωτικών.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει "προσωπικός εικονολήπτης" εάν περνούσε τον ελεύθερο χρόνο του φωτογραφίζοντας ξέκ.λα.

Όσο τα περί δουλειάς που δίνεται σε κάποιους ανθρώπους, υπονοώντας ότι το ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV παίρνει χρήματα από το Δήμο (εννοείται ότι δεν έχει πάρει ούτε ευρώ), αφιερώνονται σε όσους άνοιξαν ή ανοίγουν και ασχολούνται με blogs για να "κονομήσουν" από διάφορες άλλες δραστηριότητες, ίσως και από αυτές του Πνευματικού Κέντρου.

ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Ή ΝΤΡΑΜΕΡ - ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ή ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;

Η ερώτηση όχι μόνο η δικιά μου αλλά και πολλών άλλων αναγνωστών είναι: Μπορεί ένας κιθαρίστας να γίνει και ντράμερ; Ή σε άλλη περίπτωση, μπορεί ένας ηθοποιός να βαφτιστεί σκηνοθέτης;

Κύριε mi.fi.. τι συμβαίνει;


Στις 2 το πρωί, αναρτήθηκε στο loutrakiblog (λίγο δίπλα από ένα ξεκ..ο) ένα θέμα που αφορά τον αποστολέα ενός mail για λογαριασμό του Προμηθέα. Υπάρχουν, μάλιστα, και κάποια "χαριτωμένα" σχόλια που αφορούν και το ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV (κάποια από τα οποία τα γράφουν οι "άγνωστοι" - γνωστοί σε όλους σας).

Η ερώτηση είναι όχι μόνο η δικιά μου αλλά και πολλών άλλων αναγνωστών: 

"ΑΠΟ ΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο mi.fi.; Από τον αποστολέα του mail, ή επειδή οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν στο Πάρκο Παιδιού;"

Αναμένουμε τις αντιδράσεις, διότι υπάρχει και συνέχεια...