ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ. ΓΛΕΖΟΥ: "Οι Θεσσαλονικείς αποκατέστησαν την 28η Οκτωβρίου"

Ο Μανώλης Γλέζος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή "Πρωϊνό ΑΝΤ1" και τοποθετήθηκε κατά της ματαίωσης της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και της αποχώρησης του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. "Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποσυρθεί, δηλαδή, το επίσημο κράτος αποσύρθηκε και οι πολιτικοί λαϊκοί φορείς παρελαύνουν μπροστά στον ίδιο το λαό. Το νόημα της 28ης αποκαθίσταται. Πριν από 71 χρόνια ο λαός μας είπε όχι στην προσπάθεια της κατάργησης της ελευθερίας του λαού μας και σήμερα ο ελληνικός λαός είπε όχι στη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα και όχι όλα αυτά που έχουν ξαφνιάσει όσους δεν έχουν κατανοήσει τι έπρεπε να έχει γίνει στις παρελάσεις και πως διαστρεβλώνεται. Τα στρατεύματα του λαού και οι μαθητές παρελαύνουν μπροστά σε τι;", είπε ο Μανώλης Γλέζος.

 


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Λ. ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ SUPER MARKET ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας , Αλληλεγγύης & Παιδείας «ΜΕΡΙΜΝΑ»

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Δωρεάν Κουπόνια Απόρων» για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων .



Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες , στα πλαίσια της κοινωνικής  πολιτικής, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων  σε συνεργασία με ΕΣΑΣ,  όλα τα πολυκαταστήματα (supermarket) του Δήμου μας , αποφάσισε να σας προτείνει την ίδρυση  του προγράμματος  «Δωρεάν Κουπόνια Απόρων» για να στηρίξουμε όλοι μαζί, τους άπορους και άνεργους του τόπου μας οι οποίοι καθημερινά πολλαπλασιάζονται και δεν έχουν ούτε καν τα βασικά αγαθά επιβίωσης.



Με αυτό τον τρόπο οι άπορες οικογένειες θα μπορούν να προμηθεύονται τα απαραίτητα προϊόντα που εσείς θα αποφασίσετε να τους προσφέρετε.



Συγκεκριμένα θα επιλεχθούν οικογένειες με χαμηλό ή χωρίς κανένα εισόδημα που αντιμετωπίζουν και άλλα κοινωνικά προβλήματα όπως ανεργία, ύπαρξη στην οικογένεια ατόμου με ειδικές ανάγκες ή με πρόβλημα υγείας και πολύτεκνες οικογένειες.


Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούμε όλα τα πολυκαταστήματα (supermarket) του δήμου να μας ενημερώσουν αν επιθυμούν να συμμετέχουν με την ευγενή προσφορά τους στο πρόγραμμα αυτό.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων


Ο πρόεδρος


Λουκάς Λούκας


Παρακαλώ επικοινωνήστε με: Το Δημοτικό Οργανισμό ΜΕΡΙΜΝΑ
Τηλ. 27440 62000  κ. Αντωνίου

"ΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΚΛΑΜΕΝΗ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ"!



Επίθεση στη Βάσω Παπανδρέου και το Χρήστο Παπουτσή εξαπέλυσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαγραφή της Λούκας Κατσέλη.
"Αν ξανάρθει η κα Παπανδρέου κλαμένη στη Βουλή, για να ψηφίσει για τελευταία φορά ένα νομοσχέδιο, θα φάει γιαούρτια", είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Γνώμη 93,7 fm".

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ
http://news247.gr/ellada/politiki/an_ksanarthei_klamenh_tha_faei_giaourtia.1419836.html