ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 30/12...

... στις 8 το βράδυ στο κτίριο της δημοτικής αγοράς (έναντι του ΚΤΕΛ), όπου θα στεγάζονται το ΚΕΠ και η Δημοτική Αστυνομία.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12 ΣΤΙ 10 ΚΑΙ 12:30 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ...

...ΣΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ (THERMAL SPA) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

«Διπλά» εγκαίνια θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Λουτρακίου –Περαχώρας, καθώς παραδίδονται δύο από τα μεγαλύτερα έργα της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη: το THERMAL SPA CENTER (Υδροθεραπευτήριο) και το Κολυμβητικό Κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.
Τα εγκαίνια του THERMAL SPA CENTER θα πραγματοποιηθούν στις 10 το πρωί, στο νέο κτίριο του Υδροθεραπευτηρίου, ενώ τα εγκαίνια του Κολυμβητικού Κέντρου Λουτρακίου θα πραγματοποιηθούν στις 12.30 μ.μ., στο κολυμβητήριο.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Β. ΠΙΕΡΡΑΚΕΑ ΠΑΙΖΟΥΝ "SMOKE ON THE WATER"...

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (23/12/10)

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...


...ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ !

Του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου
http://www.steliosmarkellos.gr/

Σε σταυροδρόμι στέκεται η Ελλάδα μας. Στις απόμερες γωνιές της κλαίει βουβά. Με το κλάμα ακριβώς του Αποστόλου Πέτρου ! Μια ζωή παραδωμένη στα πέλαγα. Πουθενά στεριά γιαυτήν. Άφαντα τα λιμάνια της. Χίλια μύρια τα δειλιάσματά της. Τεράστιες οι δυσκολίες της. Ελάχιστα τα μέσα της. Πληγές ζωής ολάκερης τα φορτωμένα στους ώμους της κουβαλήματα.
Και σήμερα ; Ζητά κατανόηση από τον κοσμάκη. Απ την εργατιά. Για να σβήσει βουνά από ενσυνείδητα λάθη. Από αδικίες κοινωνικές. Από άμετρες καταστάσεις και υπερβολές του παρελθόντος. Από λεώντειες μοιρασιές του πλούτου της. Κατανοητό ίσως αυτό. Άλλά όμως, πώς άραγε θα υπάρξει συναίνεση, αφού το ίδιο το κράτος δεν προωθεί την συναίνεση ούτε για εκείνα τα ζητήματα, που ξέρει σίγουρα, ότι συμφωνούμε ως λαός ;
Πυροτεχνήματα ! Σκέτα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα χρησιμοποιείτε κύριοι της κυβέρνησης. Δεν μπορείτε πια να κυβερνάτε με επιλογές ελάχιστης αποτελεσματικότητας. Με τρόπους ταραγμένης ηθικής. Με κανόνες αμφίβολης εθνικής ωφέλειας. Αλλάξτε πολιτική τώρα ! Βυθίζετε τη χώρα, τις επιχειρήσεις της και τους πολίτες της σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα. Βυθίζεσθε και οι ίδιοι επίσης, σε όλο και μεγαλύτερη παράλυση. Η κυβέρνηση σίγουρα είναι δική σας. Αλλά η Ελλάδα είναι ολονών μας !

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΓΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΚΗ:

ΚΙ ΑΛΛΗ ΨΗΦΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ!
- Δεν είχαν το σθένος και το σεβασμό στους ψηφοφόρους τους ούτε για να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά.
- Στη δημοκρατία του Γιωργάκη, διεγράφη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είχε "άντερα" και καταψήφισε το πολυνοσχέδιο που γυρνάει την Ελλάδα στον προηγούμενο αιώνα.
- Καταγγελία Κακλαμάνη ότι "χαρίστηκαν" στους καναλάρχες για το φόρο 20%!
Όλο το ρεπορτάζ στο http://news247.gr/ellada/politiki/article717226.ece

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

"ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ"!

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ... ΔΙΑΛΟΓΟ


Νέος γύρος επεισοδίων στην Κερατέα με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, τραυματίστηκε ένας δημοσιογράφος του Alter, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα από άνδρα των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι οι εργασίες για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους είναι παράνομες, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έχει χαρακτηρίσει το χώρο αρχαιολογικό και έχει απαγορεύσει κάθε εργασία.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 1/12

Όλα ξεκίνησαν με την ομιλία του Χ. Γεωργίου:

"Την Κυριακή 14-11-2010 η ετυμηγορία των δημοτών του νέου διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου μας ήταν ν`αλλάξει η ηγεσία του πού πρίν 4 τέσσερα χρόνια είχε εμπιστευτεί μία νέα τότε Δημοτική Αρχή.
Σε κάθε έκβαση της ζωής μας η αυτοκριτική θεωρείται σοφό βήμα, πόσο μάλλον στην πολιτική όπου οποιαδήποτε ενέργεια μας έχει αποδέκτες τους συμπολίτες μας.
Εντοπίζοντας τυχόν λάθη του παρελθόντος επωμιζόμαστε την βαρύτατη ευθύνη μη επανάληψης τους.
Όμως για όσους πιστεύουν πώς η Δημοτική Αρχή πού κρίθηκε στις απερχόμενες εκλογές να βρίσκεται στην επόμενη θητεία στην αντιπολίτευση, δεν παρήγαγε έργο μάλλον εθελοτυφλούν η σκόπιμα τό παραβλέπουν.
Επί του πρακτέου αποδείχθηκε πώς οι συμπολίτες μας δεν ερευνούν τά έργα και τά προγράμματα αλλά επικεντρώνονται στα πρόσωπα.
Όπως επίσης οι προσωπικές επιλογές – σχέσεις η αντιπαραθέσεις ήταν εκείνες πού έκριναν το αποτέλεσμα.
Η εκλογή του νέου Δημάρχου όπως αυτή και αν επιτεύχθηκε είναι πραγματικότητα.
Ολοι όσοι έχουν υπηρετήσει το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης (από τέως Δημάρχους – Δημοτικούς Συμβούλους εργαζόμενους στον Δήμο) έως και απλούς πολίτες και δημότες πρέπει πρώτα απ` όλα να δώσουν πίστωση χρόνου στη Νέα Δημοτική Αρχή του κ. Λογοθέτη αλλά ιδιαίτερα πρέπει με τον τρόπο του ο κάθε ένας να σταθεί αρωγός της γιατί οι καιροί που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και το εγχείρημα του Καλλικράτη που κάποιοι παλαιότεροι εξ ημών στήριξαν πολλά σε αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό.
Θεωρώ ότι με τέτοιες συμπεριφορές όσοι αγαπάμε τον τόπο μας θα το δείξουμε έμπρακτα πέραν από διαφωνίες και αντιρρήσεις πού μπορεί να έχει ο κάθε ένας μας να σταθούμε συμπαραστάτες έστω και με καλόπιστη κριτική πού μόνο δημιουργική μπορεί ν`αποβεί.
Επ`ευκαιρία της πιθανής τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αυτή την σύνθεση θέλω να ευχηθώ στούς Συμβούλους πού θα καθίσουν στα έδρανα απαρτίζοντας έναν από τους ύψιστους θεσμούς κάθε τοπικής κοινωνίας, αυτόν του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και στον νέο Δήμαρχο να είναι δημιουργικοί επ`ωφελεία του Δήμου των κατοίκων του και εν γένει της τοπικής κοινωνίας μας.
Εύχομαι εκ βάθους καρδίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο πού αναλαμβάνουν. "
ΑΣΤΟΧΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ. ΜΑΡΚΕΛΛΟ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Μ. ΔΡΙΤΣΑ
(προσέξτε το ύφος και τις χειρονομίες Γιαλοψού πίσω δεξιά στην εικόνα)

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, κε ΜΑΡΚΕΛΛΕ"

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

"ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ"!

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ...


Ο ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ συνελήφθη από τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου στις 09:30 (τοπική ώρα).
Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών στη Σουηδία και παράνομη χρήση βίας.

Η εκπρόσωπος της ιστοσελίδας WikiLeaks Κριστίν Χράφνσον δήλωσε ότι η σύλληψη δεν θα εμποδίσει την δημοσίευση των υπόλοιπων απόρρητων εγγράφων. "Το γεγονός δεν θα επηρεάσει την προσπάθειά μας" τόνισε.

Τέλος, η ελβετική τράπεζα Postfinance ανακοίνωσε πως έκλεισε τον λογαριασμό του Ασάνζ λόγω "λανθασμένων στοιχείων που αφορούν τον τόπο κατοικίας του". Ο λογαριασμός αυτός χρησιμοποιείται "για απευθείας δωρεές στο ταμείο υπεράσπισης του Τζούλιαν Ασάνζ και άλλων μελών της ομάδας WikiLeaks".


Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο

ΝΤΡΟΠΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΧΕΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 120.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ!


Καταγγελία - σοκ στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου:

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Παναγόπουλος, εδώ και 2 χρόνια διευθυντής στην Εθνική, όπου πληρώνεται χωρίς να εργάζεται λόγω της συνδικαλιστικής του άδειας, έχει τα τελευταία χρόνια πρόσθετες αμοιβές δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τη συμμετοχή του σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών του Δημοσίου και στο Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ ("υπάρχουν τα χαρτιά", δήλωσε ο δημοσιογράφος), η αμοιβές του τα τελευταία χρόνια κυμαίνονται από 120.000 έως 180.000 ευρώ ετησίως!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

"ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"


Την ισχύ διετούς μεταβατικής περιόδου για τη εφαρμογή του νέου νόμου περί προσλήψεων ειδικά για τον τομέα της καθαριότητας των Δήμων της χώρας, που όπως κατά την άποψή του πάντα, θα επιφέρει άμεσες λύσεις, ζητάει ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Νικήτας Κακλαμάνης. Παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση, για τους «λόφους» που σχηματίζουν τα σκουπίδια στην Αττική, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι τον είχε προειδοποιήσει για τις τραγικές συνέπειες που θα προέκυπταν, από την αιφνίδια και εκτός πάσης λογικής αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, στους Ο.Τ.Α της χώρας.

«Η αδιαλλαξία του αρμόδιου υπουργού, οδήγησε σήμερα στο αδιέξοδο που θα επεκταθεί σ’ ολόκληρη τη χώρα. Μόνη λύση, η έγκριση επείγουσας τροπολογίας, προκειμένου τουλάχιστον για δύο χρόνια να ισχύσει το καθεστώς για τις προσλήψεις, προ του νόμου Ραγκούση και βεβαίως στη συνέχεια η άρση της απαγόρευσης των προσλήψεων στην καθαριότητα (λόγοι Δημόσιας Υγείας) και στους παιδικούς σταθμούς (κατά τη φύλαξη των παιδιών υπάρχει και εκπαιδευτική δραστηριότητα). Αν δε γίνει αυτό άμεσα, μετά από 1½ χρόνο η Αττική θα βιώσει σκηνές Νάπολη της Ιταλίας»,επισημαίνει ο κ. Κακλαμάνης.


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο Δ. ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ! - ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

1 ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ
2 ΔΟΣΧΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΣΑΝΑΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
3 ΔΕΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
4 ΔΟΣΣΑΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5 ΚΑΚΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
6 ΛΟΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7 ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8 ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
9 ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΓΚΕΛΝΤΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
10 ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΡΑΚΑΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
11 ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
12 ΔΕΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
13 ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
14 ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
15 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
16 ΛΕΖΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ

17 ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
18 ΠΕΡΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
19 ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
20 ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
21 ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

22 ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
23 ΚΟΥΤΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
24 ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

25 ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
26 ΦΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

27 ΦΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

(ΠΗΓΗ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ")

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δ.Δ.Τρικάλων Κορινθίας οργανώνει τη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 4:00 μ.μ., εκπαιδευτικό σεμινάριο με Θέμα:

«Τουρισμός - διαχείριση σε περίοδο κρίσης»

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα Κορινθίας στο Ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα.
Συνοπτικό Πρόγραμμα
• Μάρκετινγκ Τιμοκαταλόγου
• CrossMarketing
• Πωλήσεις σε περίοδο κρίσεων
• Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM)

Ανάπτυξη Εργασιών
• Αύξηση πωλήσεων μέσω διαδικτύου
o Χρήση μέσων διαφήμισης (Google Adwords)
o Αξιοποίηση μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, twitter)

Η ψυχολογία του επιχειρηματία
• Παρακίνηση motivation


Ο Πρόεδρος

Βασίλης Νανόπουλος


Το κόστος του Σεμιναρίου θα καλυφθεί εξολοκλήρου από το Επιμελητήριο Κορινθίας , η διάρκειά του θα είναι 5 ώρες
Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Κορινθίας
Πληροφορίες: 2741024464 εσωτ 920 Μαριάτζελα Πανούση
www.korinthiacc.gr